De Heracles statistieken

www.heraclesstatistieken.nl
Heracles Statistieken
is een website die het heden en verleden van de voetbalclub Heracles Almelo via cijfers in beeld brengt. Het uitgebreide cijfermateriaal geeft zo de historie weer van de zwart-witte voetbaljaren van Heracles Almelo Aan de hand van seizoenen kunt u door de geschiedenis van Heracles wandelen (klikken).

Wedstrijd van de week (w.v.d.w.): PEC Zwolle

De eerstvolgende wedstrijd is tegen PEC Zwolle. Klik hier voor de wedstrijdstatistieken van de wedstrijden tegen PEC Zwolle en hier voor de actuele stand in de competitie

Europa in!

Door de eindoverwinning in de play-offs 2015-2016 gaat Heracles voor de eerste keer in de geschiedenis Europees voetbal spelen.

500 eredivisie-wedstrijden

De wedstrijd tegen PSV in 2015-2016 was de 500e competitiewedstrijd (regulier) van Heracles in de hoogste divisie van het betaald voetbal.

klik op de scoreborden voor meer actuele statistieken

Indeling en werking

De statistieken zijn geordend per seizoen, d.w.z. : kies op de seizoenenpagina een seizoen en vandaar uit kunt u meer info vinden over de selectie, de ranglijst en de uitslagen inclusief onderliggende informatie over spelers en scoreverloop. Ook vindt u er her en der relevant beeldmateriaal bij.
Daarnaast kunt u door, op een tegenstander te klikken, een historisch overzicht van de wedstrijden tegen een club bekijken (en vandaaruit weer doorklikken).

Klik hier voor de laatste update info over deze site